Український літак евакуював людей із Кабулу

Читать на русском
Сьогодні, 21 серпня, з аеропорту Кабул вилетів український військово-транспортний літак Іл-76МД.
facebook.com/kpszsu

Сьогодні, 21 серпня, з аеропорту Кабул вилетів український військово-транспортний літак Іл-76МД.

Про це на сторінці у facebook повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

«Сьогодні, 21 серпня, із аеропорту Кабул (Афганістан) вилетів військово-транспортний літак Іл-76МД 25-ї бригади транспортної авіації Повітряних Сил Збройних Сил України. Станом на 10.00 21 серпня Іл-76МД Повітряних Сил перебуває на аеродромі Ісламабад (Пакистан)», – йдеться в повідомленні.

Кількість евакуйованих громадян та час повернення в Україну ще уточнюють. Зауважують, що літак Повітряних Сил ЗС України перебуває на Близькому та Середньому Сході з місією евакуації громадян України та іноземців з Афганістану.

Феномен «Талібану»: чи насправді в Афганістані занепала цивілізаціяВ Афганістані занепала не цивілізація. В Афганістані занепав політичний режим. Політичний режим, складність якого могла підтримуватися винятково за рахунок зовнішньої допомоги.

Нагадаємо, 15 серпня бойовики взяли під контроль столицю країни Кабул і захопили президентський палац. Президент, як і більша частина керівництва держави, втік з країни.

На тлі захоплення влади талібами почалася масова евакуація. Україна евакуювала з Афганістану близько 80 осіб. А 16 серпня сотні людей почали штурмувати пасажирські літаки в Міжнародному аеропорту Кабула.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: