Нардеп Юрченко так і не оприлюднив результатів дослідження на вміст наркотиків в організмі

Читать на русском
Народний депутат Олександр Юрченко провалив обіцянку надати розгорнутий аналіз вмісту наркотичних речовин в організмі.
Слово і діло

Народний депутат України Олександр Юрченко не виконав обіцянку надати розгорнутий аналіз щодо вмісту наркотичних речовин в організмі.

Цю обіцянку нардеп дав майже місяць тому, 13 липня, нагадує «Слово і діло».

«Аналізи на всі наркотики є негативними. Аналізи, які робляться довгий час, це розширений аналіз крові, який незабаром буде готовий, який охоплює більший термін вживання наркотиків я також надам», – заявив він.

Олександр ЮрченкоНародний депутат України

3 серпня відбулося перше судове засідання у справі Юрченка. Адвокати депутата долучили додаткові матеріали та висновки аналізів, які, за їхніми словами, спростовують наявність наркотичних речовин в його організмі.

Станом на 9 серпня у ЗМІ чи у соцмережах депутат так і не оприлюднив результатів медичного дослідження.

Зазначимо, Юрченко демонстрував якісь документи журналістам, втім робити висновки про їхню оригінальність та достовірність неможливо, оскільки в ЗМІ їхній зміст так і не з'явився.

Якщо надалі депутат надасть розгорнуті результати дослідження щодо вмісту наркотичних речовин в організмі, «Слово і діло» може змінити статус обіцянки на «виконано», оскільки точного дедлайну виконання обіцянки Юрченко не зазначав.

Нагадаємо, 8 липня Юрченко скоїв ДТП у Львові. Депутат Гео Лерос опублікував результати тесту, які нібито підтверджують, що Юрченко був у стані наркотичного сп’яніння. Позафракційний депутат тоді запевняв, що наркотиків не вживав.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: