З нардепа Брагара зняли звинувачення у керуванні авто в стані наркотичного сп’яніння – ЗМІ

Читать на русском
У Нацполіції повідомили, що з народного депутата, якого звинувачували у керуванні в стані наркотичного сп’яніння, зняли звинувачення.
Слуга народу

Національна поліція скасувала адміністративний протокол на депутата Євгенія Брагара за нібито керування в стані наркотичного сп’яніння.

Про це пресслужба Нацполіції повідомила у коментарі Українській правді.

Протокол скасували на підставі отриманих результатів експертизи. Вона не виявила наркотичних речовин в організмі нардепа.

Інцидент з нардепом Брагарем: поліцейських відсторонили від службиКерівництво Нацполіції відсторонило патрульних, які брали участь в інциденті з зупинкою машини нардепа від Слуги народу Євгена Брагара.

За результатами службового розслідування, 26 липня, двом патрульним поліцейським винесли догани, оскільки в них були вимкнені бодікамери, що є порушенням інструкції.

Командиру батальйону також винесли зауваження, а командира роти понизили в посаді, оскільки вони мали проконтролювати особовий склад та не допустити порушень.

«Патрульні за законом мають право та зобов’язані попереджати й фіксувати порушення правил дорожнього руху, зокрема, таке серйозне порушення як керування у стані сп’яніння», – додали згодом у Нацполіції.

Нагадаємо, у Києві пізно увечері 3 липня патрульна поліція затримала народного депутата від фракції «Слуга народу» Євгена Брагара.

Його зупинили через те, що він пересувався на автомобілі, у якого було відсутнє освітлення держномеру.

Сам нардеп пізніше заявив, що патрульні звинуватили його в перебуванні в стані наркотичного сп'яніння після того, як він відмовився дати їм хабар.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: