У «Слузі народу» запропонували нардепу Юрченку добровільно скласти мандат

Читать на русском
Корнієнко вважає, що правоохоронні органи повинні в самі стислі терміни розслідувати інцидент з ДТП у Львові, в якому Юрченко взяв участь
Олександр ЮрченкоВідкрите джерело

У «Слузі народу» закликали колишнього колегу по фракції Олександра Юрченка добровільно скласти мандат після скандалу з ДТП, не чекаючи початку кримінального провадження.

Про це заявив заступник голови фракції Олександр Корнієнко в коментарі для «Інтерфакс-Україна».

«Очевидно, що Юрченко втратив етичні підстави бути депутатом Верховної Ради. Згідно з Конституцією, дострокове припинення повноважень народного депутата можливе після оголошення обвинувального вироку. Але поки його немає, я закликаю Юрченка добровільно скласти депутатський мандат. Я пропонував йому це зробити ще минулого року після скандалу з хабарем, але він не послухав. Тому зараз у нього з'явився ще один привід зробити це», - сказав нардеп.

Також Корнієнко вважає, що правоохоронні органи повинні в самі стислі терміни розслідувати інцидент з ДТП у Львові, в якому Юрченко взяв участь.

Нагадаємо, 8 липня стало відомо, що відомий участю в масштабному корупційному скандалі народний депутат Олександр Юрченко влаштував дорожньо-транспортну пригоду у Львові. При цьому нардеп опинився в стані наркотичного сп'яніння.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: