У Києві пройшла ще одна акція пам'яті Віталія Шишова

Читать на русском
На площі зібралося близько 100 осіб, які несли прапори України та Білорусі, портрети Шишова. Також присутні скандували політичні гасла
Фото з місця подійУкрінформ

На Майдані Незалежності в центрі Києва провели акцію в пам'ять білоруського опозиціонера Віталія Шишова, голови «Білоруського дому в Україні», який був знайдений повішеним в одному з київських парків.

Про це повідомляє «Укрінформ» 8 серпня.

Найрезонансніші вбивства іноземців в Україні після 2014 рокуНайрезонансніші вбивства іноземців в Україні в постмайданний період – на інфографіці Слово і діло.

На площі зібралося близько 100 осіб, які несли прапори України та Білорусі, портрети Шишова. Також присутні скандували політичні гасла. На акції нагадали, що 9 серпня виповнюється рік з початку масових протестів у Білорусі проти фальсифікації результатів президентських виборів.

Нагадаємо, громадянин Білорусі, керівник організації «Білоруський дім в Україні» Віталій Шишов зник 2 серпня. А 3 серпня в Києві його знайшли повішеним. Правоохоронці розглядають дві версії того, що сталося – суїцид і вбивство з імітуванням самогубства. Водночас оточення Шишова наполягає на тому, що те, що трапилося – спецоперація КДБ Білорусі з його ліквідації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: