Санкції проти Медведчука: Данілов заперечив продаж його АЗС

Читать на русском
Низка українських медіа з посиланням на джерела поширили інформацію про те, що азербайджанська компанія Socar нібито купляє мережу АЗС Glusco, яку пов'язують з підсанкційним нардепом.
фото з відкритих джерел

Санкції проти нардепа від «Опозиційної платформи - За життя» Віктора Медведчука на сьогодні діють у повному обсязі. А інформація про нібито продаж його мережі АЗС не відповідає дійсності.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов на сторінці у Facebook.

«Введені санкції щодо Медведчука діють в повному обсязі. Інформація, яку цілеспрямовано поширюють у ЗМІ про нібито ослаблення санкційного режиму щодо Медведчука і його активів або те, що «санкції не працюють», - свідома і цілеспрямована дезінформація суспільства, яка не відповідає дійсності», - зазначив він.

Сімейна справа: як Медведчук потрапив до переговорного «кейсу»Занадто м'який запобіжний захід свідчить про те, що справа Медведчука стане предметом торгів між Росією і Україною.

Згідно з його словами, поширена окремими ЗМІ інформація про нібито продаж мережі АЗС, яка належить Медведчуку, теж неправдива.

Зазначимо, що напередодні низка українських медіа з посиланням на джерела поширили інформацію про те, що азербайджанська компанія Socar нібито купляє мережу АЗС Glusco, яку пов'язують з нардепом «ОПЗЖ».

Нагадаємо, що Медведчуку продовжили цілодобовий домашній арешт.

Раніше ми повідомляли, що яхту Медведчука сховали від санкцій через інший «офшор».

Також нагадаємо, що Венедиктова озвучила основне завдання у справі Медведчука.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: