В Офісі президента прокоментували позов Порошенка до Зеленського через плівки Медведчука

Читать на русском
Колишній президент України Порошенко неодноразово заявляв, що
Офіс президента УкраїниВікіпедія

Позов колишнього президента України Петра Порошенка до чинного глави держави Володимира Зеленського через плівки Медведчука є чимось «дивним і абсурдним».

Про це заявив радник голови офісу президента України Михайло Подоляк у коментарі НВ.

Мінус Медведчук: як Зеленський за допомогою закону хоче знищити в Україні олігархатЯк Володимир Зеленський буде знищувати олігархат в Україні і які в цьому є ризики, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Коментувати його всерйоз або якось оцінювати перспективи - неможливо. На мій погляд, одне з двох. Або адвокати Порошенка генерують хоча б якусь помітну активність, щоб виправдовувати витрати на їх утримання. Або у самого Порошенка вже вичерпалися ідеї щодо того, як перекривати негатив від реально існуючих взаємин з Медведчуком... Просто юридичний спам», - заявив радник глави ОПУ.

Експрезидент України Петро Порошенко і його адвокати неодноразово заявляли, що скандальні записи, на яких фігурує сам Порошенко та співголова ОПЗЖ Віктор Медведчук, журналісти отримали з ОПУ. Також вони звернулися до суду, щоб зобов'язати Зеленського оприлюднити всі записи та в «первісному вигляді».

Раніше повідомлялося про те, що згідно з черговою порцією записів плівок голови політради «опозиційної платформи — за життя» Віктора Медведчука стало відомо про те, яким чином Медведчук отримав у власність частину нафтопроводу «Самара — Західний напрямок». При цьому сам Медведчук неодноразово заперечував причетність до труби.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: