Глава держави відреагував на записи розмов Медведчука

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський висловився щодо оприлюднених журналістами записах телефонних розмов підозрюваного в зраді нардепа Віктора Медведчука.

Глава держави Володимир Зеленський висловився щодо оприлюднених журналістами записах телефонних розмов підозрюваного в зраді нардепа Віктора Медведчука. Він заявив, що ці записи не стали для нього новиною.

Про це йшла мова в інтерв'ю президента для програми VIP з Наталією Мосейчук на 1+1.

«Для мене не новина, що це сталося. У нас не було плівок (журналістів Bihus.Info - ред.), але багато різної інформації було від СБУ, розвідки, просто багато всього говорилося», - пояснив він.

Зеленський зазначив, що українська влада знає про ті факти, про які йшлося в опублікованих записах розмов.

Мінус Медведчук: як Зеленський за допомогою закону хоче знищити в Україні олігархатЯк Володимир Зеленський буде знищувати олігархат в Україні і які в цьому є ризики, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Ми розуміємо, як це відбувалося. Ми розуміємо, що з терористами і сепаратистами Медведчук торгував... Ми прекрасно розуміємо, що українське вугілля, яке через окупацію було захоплене, вугілля це і купувала Україна через Росію, воно вивозилося», - підкреслив президент.

Раніше повідомлялося про те, що відповідно до чергової порції записів плівок голови політради «Опозиційною платформи - За життя» Віктора Медведчука стало відомо про те, яким чином Медведчук отримав у власність частину нафтопроводу «Самара - Західний напрямок». При цьому сам Медведчук неодноразово заперечував причетність до труби.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: