Стала відома наступна тема форуму «Україна 30»

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський виступить на форумі Україна 30 у понеділок, 5 липня. Наступного тижня форум буде присвячений міжнародній політиці.
facebook.com/Forum.Ukraine30

Президент України Володимир Зеленський виступить на форумі «Україна 30» у понеділок, 5 липня. Наступного тижня форум буде присвячений міжнародній політиці.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці Міністерства закордонних справ України.

Глава держави відкриє форум «Україна 30» своєю промовою про стратегічні пріоритети зовнішньої політики України. Виступ Зеленського почнеться орієнтовно о 10:00.

Після цього відбудуться виступи міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби та глави грецької дипломатії Нікоса Дендіаса.

Форум, присвячений міжнародній політиці, буде тривати три дні з 5 по 7 липня. Під час форуму різні спікери обговорять пріоритети, стратегічні ініціативи та цілі зовнішньої політики України.

Зовнішня політика: як швидко відбувалися перші контакти президентів України та США після інавгураціїНайдовша пауза у спілкуванні президентів тривала між Леонідом Кучмою та Джорджем Бушем ‒ молодшим.

Раніше повідомляли, що ситуація з «Північним потоком-2» стала поразкою української дипломатії.

Днями стало відомо, що США можуть скасувати санкції, які ввели проти компанії-оператора будівництва газопроводу «Північний потік-2» Nord Stream 2 AG і відмовитися від подальших санкцій проти проєкту. Про це написало американське видання Axios з посиланням на джерела з адміністрації Байдена.

Президент України Володимир Зеленський під час пресконференції 20 травня заявив, що зняття санкцій з СП-2 буде програшем для США та особисто для президента Джо Байдена. Таку ж позицію озвучили і в МЗС України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: