Пєсков заявив, які причини нібито заважають зустрітися Зеленському і Путіну

Читать на русском
Пєсков заявив, що підготовка до зустрічі двох президентів нібито ускладнена тим, що Україна-де не бажає виконувати Мінські угоди
Дмитро ПєсковВідкрите джерело

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков назвав причини, які, на думку Кремля, нібито заважають підготовці зустрічі президента України Володимира Зеленського та Володимира Путіна.

Про це повідомляє ТАСС.

Пєсков заявив, що підготовка до зустрічі двох президентів нібито ускладнена тим, що Україна-де не бажає виконувати Мінські угоди та здійснює тиск на політичних опонентів чинної влади. Також Пєсков заявив, що Росія продовжить відправляти «гуманітарну допомогу» на Донбас, оскільки не може-де дивитися на проблеми місцевих жителів.

Раніше президент РФ Володимир Путін під час телефонної розмови з президентом Франції Еммануелем Макроном звинуватив Україну в «деструктивних діях» по Донбасу. Також Путін заявив, не відмовляється від зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, але не бачить її доцільності через те, що Зеленський «передав управління країною».

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський готовий зустрітися з президентом РФ Володимиром Путіним тільки за однієї умови. Російського лідера має цікавити вирішення низки кризових питань.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: