У Зеленського відреагували на висловлювання Путіна щодо зустрічі президентів

Читать на русском
Путін своїми заявами намагається отримати перевагу в ході можливої зустрічі з президентом України Зеленським, вважають в ОПУ.
Фото: Facebook/Михайло Подоляк

Президент РФ Володимир Путін своїми заявами намагається отримати перевагу під час можливої ​​зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським.

Таку думку висловив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк у середу, 30 червня, після слів Путіна про зустріч із Зеленським, пише РБК-Україна.

Зустріч Зеленського і Путіна: що на даний момент відомо про можливі переговориЗеленський і Путін намагаються домовитися про двосторонню зустріч. Все, що про це відомо, зібрало Слово і діло.

«Заява Путіна про нібито сумнівність користі від зустрічі з президентом України - з цього ж розряду. Позначити позиції і отримати негласну перевагу у формуванні переговорної повістки», - заявив Подоляк.

При цьому він звертає увагу, що активність Путіна означає важливість цієї теми для нього.

«З іншого боку, коли ми оцінюємо будь-які заяви представників Росії, слід звертати увагу на формулювання...Проте, навіть сьогодні Путін підтвердив можливість переговорів з президентом України», - зазначив Подоляк.

Радник голови ОПУ вважає, що є пов'язані з Україною питання, які б Путін сам хотів би обговорити.

«Більше того, допускаю, що має місце вкрай некоректне інформування Путіна його співрозмовниками про ситуацію в Україні. У цьому інформуванні куди більше міфів, стереотипів, пропагандистської доцільності, ніж реальних знань про те, що насправді відбувається у нас», - зазначив він.

Нагадаємо, Путін сьогодні заявив, що складно говорити про зустріч з президентом України, оскільки Зеленський повністю «віддав країну під зовнішнє управління».

На заяви Путіна відповів глава МЗС України Дмитро Кулеба.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: