Байден розповів, якими мають бути відносини з Путіним

Читать на русском
Президент США пообіцяв вжити відповідних заходів у випадку кібератак та втручання в американську економіку.

Лідер американців Джо Байден хоче стабільних відносин із президентом РФ Володимиром Путіним - у першу чергу, в питаннях ядерного нерозповсюдження і зміни клімату.

Про це він заявив під час виступу на заході Національного комітету Демократичної партії США зі збору коштів, повідомляє пресслужба Білого дому.

Зустріч Байдена та Путіна в Женеві: що відомоДжо Байден і Володимир Путін 16 червня проведуть переговори в Женеві. Що відомо про зустріч – у матеріалі Слово і діло.

Разом із тим, президент США пообіцяв вжити відповідних заходів у випадку кібератак та втручання в американську економіку.

«Я дав зрозуміти президенту Путіну в Росії, що відносини між Америкою і РФ мають бути стабільними і передбачуваними, ми повинні мати можливість співпрацювати там, де у нас є спільні інтереси, - у питаннях ядерного нерозповсюдження і зміни клімату», - сказав Байден.

Раніше США згідно з домовленостями саміту в Женеві повернули свого посла до Російської Федерації. Посол Джон Салліван сьогодні 24 червня в Москву.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: