Путін заявив, що Зеленський віддав країну під «зовнішнє управління»

Читать на русском
Президент Росії Володимир Путін не відмовляється від зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, але не до кінця розуміє її доцільність.
Володимир ПутінФото: Getty Images

Президент Росії Володимир Путін не відмовляється від зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, але не бачить її доцільності через те, що Зеленський «передав управління країною».

Про це він заявив під час прямої лінії, яка проходить в Росії в середу, 30 червня.

Місія нездійсненна: за яких обставин зможуть зустрітися Зеленський та ПутінЧому і для чого українська сторона сподівається на зустріч із президентом РФ, і чи можуть бути точки дотику для діалогу між Росією та Україною – аналізував політолог Олександр Радчук.

«Що зустрічатися із Зеленським, якщо він віддав свою країну під повне зовнішнє управління?...Питання вирішуються у Вашингтоні, частково в Парижі», - сказав Путін.

При цьому він додав, що не відмовляється від зустрічі, «але треба зрозуміти, яке у неї буде наповнення».

Також президент РФ заявив, що не вважає український народ недружнім.

«Я не вважаю, що український народ - недружній нам народ. Я вважаю, що ми взагалі один народ», - відповів він на питання щодо невключення України до списку недружніх країн.

Також Путін додав, що напише окрему аналітичну статтю з історії російського народу і, в тому числі, його зв'язки з Україною.

Прямая линия с Владимиром Путиным 2021TASS

Нагадаємо, в червні прессекретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що президент РФ як і раніше готовий зустрітися із Зеленським.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: