Комітет Ради підтримав законопроект про легалізацію медичного канабісу

Читать на русском
11 членів комітету віддали голоси за схвалення законопроєкту, який легалізує в Україні ліки на основі канабісу
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Комітет з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Верховної Ради порекомендував депутатам схвалити законопроєкт, спрямований на легалізацію в Україні медичного канабісу.

Про це 30 червня повідомила народний депутат Ольга Стефанишина в Facebook.

Зазначається, що 11 членів комітету віддали свої голоси за схвалення законопроекту.

Легалізація медичного канабісу: чому про законопроєкт згадали саме заразВлада намагається політично використати питання легалізації медичного канабісу, але закон, вірогідно, ухвалять, вважає експерт.

«Ви знаєте, що для мене це - надважливо! Оскільки цей законопроєкт про ліки для 2 млн хворих, серед яких майже 20 тис.дітей з важкою епілепсією, онкохворі, паліативні хворі, пацієнти з розсіяним склерозом та інші», - написала нардеп, додавши, що сподівається на прийняття законопроєкту в першому читанні до кінця літа.

Нагадаємо, 2 червня в Раду внесли законопроєкт про легалізацію канабісу. Законом буде введено посилений контроль за обігом канабісу в медичних і наукових цілях.

Раніше нардеп від «Слуги народу» зазначила, що легалізація медичного канабісу в Україні не призведе до того, що в країні з'являться поля конопель, а в магазин – сигарети з марихуаною, оскільки мова йде лише про лікарські препарати.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: