Без виходу України на кордон і виведення військ РФ не буде проведення виборів в ОРДЛО – Данилов

Читать на русском
Як тільки Росія виведе свої війська, Україна візьме під контроль кордон, після чого можна буде говорити про проведення виборів
Олексій ДаниловСвобода слова

Україна проведе демократичні та вільні вибори в окупованих районах Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) відразу ж, як отримає доступ до кордону і займе її. А займе кордон вона тоді, коли Росія виведе з ОРДЛО свої війська.

Про це секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов заявив в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

«Я неодноразово говорив, для того, щоб зупинилася війна на території Донецької та Луганської області потрібно зробити дуже просту річ - президент Путін повинен забрати свої війська, забрати свої бронетранспортери, танки, забрати всіх своїх військових звідти, і відразу все це припиниться», - зазначив Данилов.

Домовитися нереально: довкола Донбасу знову підвищуються ставкиРосійська Федерація і Україна чинять тиск один на одного через те, що на Донбасі було зірване чергове перемир'я.

Данилов додав, що в разі такого розвитку подій вибори будуть проведені, Україна відновить кордон і війна закінчиться.

«Німці це не бачать? Французи це не бачать? Вони це бачать, вони це розуміють. Але роблять гешефт. Ну тоді скажіть, будь ласка, шановні друзі: ми займаємося тільки бізнесом, і те, що стосується інших речей, - нас взагалі не цікавить», - резюмував Данилов.

Раніше віцепрем'єр-міністр - міністр реінтеграції Олексій Резніков говорив, що голосування за органи місцевої влади на території ОРДЛО зможе відбутися лише через кілька років після деокупації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: