В ОРДЛО не буде дільниць для голосування на виборах до Держдуми РФ – ЗМІ

Читать на русском
Представники окупантів заявляють що всі, хто має російський паспорт, зможуть проголосувати, виїхавши на територію РФ або голосувати дистанційно
Ілюстративне фотоФото УНІАН

В окупованих районах Донецької та Луганської області не будуть відкривати дільниці для голосування на виборах до Державної Думи РФ попри те, що окупанти нав'язали багатьом жителям ОРДЛО паспорти РФ.

Про це повідомляють Новини Донбасу з посиланням на заяву ватажка донецьких бойовиків Дениса Пушиліна.

Політична гра і провокація: чому РФ хоче провести на Донбасі вибори у ДерждумуДля чого Росія заговорила про проведення на Донбасі виборів у Держдуму РФ, читайте в матеріалі Слово і діло.

Окупаційна влада заявляє, що на території ОРДЛО проживають вже понад півмільйона володарів російських паспортів, які нібито прямо-таки жадають взяти участь у голосуванні. Однак можливість відкриття дільниць для голосування в ОРДЛО не розглядається, при цьому представники окупантів заявляють що всі, хто має російський паспорт, зможуть проголосувати, виїхавши на територію РФ або голосувати дистанційно.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Росії хочуть дозволити брати участь у виборах до Державної Думи РФ тим жителям окупованих районів Донецької та Луганської областей України (ОРДЛО), хто вже встиг отримати паспорти РФ - зараз таких налічується не менше, ніж півмільйона.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: