Фінальний текст законопроекту про деолігархізацію ще не готовий – Разумков

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський поки не подав до Верховної ради остаточний текст законопроекту про деолігархізації, як обіцяв це зробити тиждень тому.
фото ЕРА

Президент України Володимир Зеленський поки не подав до Верховної ради остаточний текст законопроекту про деолігархізацію, як обіцяв це зробити тиждень тому на своїй пресконференції.

Про це повідомив голова Ради Дмитро Разумков в ефірі «Радіо НВ» у четвер, 27 травня.

Мінус Медведчук: як Зеленський за допомогою закону хоче знищити в Україні олігархатЯк Володимир Зеленський буде знищувати олігархат в Україні і які в цьому є ризики, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Він (законопроект - ред.) пишеться в Офісі президента, про це говорив президент. Я знаю, що до цього залучено Міністерство юстиції. Але остаточного варіанту законопроекту поки що в стінах Верховної ради немає», - сказав Разумков.

Він додав, що ще не ознайомлений текстом проекту закону, оскільки не є учасником процесу підготовки цього документа.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський на своїй пресконференції 20 травня заявив, що підготовка законопроекту про деолігархізацію вже практично завершена і документ оприлюднять наступного тижня (ред. - з 24 по 28 травня).

За словами президента, основна філософія антиолігархічного закону така: не вбити великий бізнес, а вбити вплив олігархічних груп на бізнес, владу, ЗМІ і так далі. Олігархам дадуть час, щоб позбутися цього впливу. При цьому буде створено спеціальний реєстр олігархів, куди будуть потрапляти бізнесмени, які впливають на медіа та політиків.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: