Данилов розповів, коли внесуть до Ради законопроект про статус олігархів

Читать на русском
Попередній варіант законопроєкту знаходиться в роботі, проте незабаром особисто президент внесе його до парламенту
Олексій Даниловpresident.gov.ua

Законопроєкт про статус олігархів в Україні поки що знаходиться в розробці. Однак найближчим часом його передбачається внести до Верховної Ради.

Про це розповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов під час брифінгу після засідання РНБО 14 травня.

За словами Данилова, документ в Раду буде вносити президент Володимир Зеленський.

Наступ на великий капітал: чи вдасться обмежити вплив олігархів на політикуВ Україні знову почали підготовку до процесу деолігархізації. Чи можливо побороти негативний вплив олігархів окремим законом, та що саме держава має зробити на системному рівні – аналізував політолог Олександр Радчук.

«У мене є попередній проєкт закону, що стосується олігархів. Він зараз в роботі, його відпрацьовують фахівці. Найближчим часом ви все його побачите. Він буде внесений від імені президента до Верховної Ради та всі ці дефініції щодо визначення терміна олігарх і хто підпадає під цю категорію стануть відразу всім відомі», — зазначив він.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський анонсував закон про олігархів, у якого є одне головне завдання - не дати олігархам в результаті перетворитися на звичайних великих бізнесменів. Виконання цього завдання дозволить зробити всіх рівними перед законом і забезпечить Україні стабільне зростання економіки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: