США підтримують антиолігархічний закон Зеленського – Єрмак

Читать на русском
У питанні зниження олігархічного впливу в Україні представники США висловили повне розуміння
Ілюстративне фотоpresident.gov.ua

В ході зустрічі президента України Володимира Зеленського з Державним секретарем США Ентоні Блінкеном американські партнери підтримали ідею президента про розробку законопроєкту про статус олігарха, призначеного для боротьби з впливом олігархічних і фінансових груп.

Про це повідомив глава офісу президента Андрій Єрмак.

У Зеленського звинуватили олігархів у низькому ВВП УкраїниЗа словами Устенка, держава отримає стійке зростання ВВП, якщо зуміє вирішити ряд економічних проблем

Єрмак зазначив, що в питанні зниження олігархічного впливу в Україні представники США висловили повне розуміння і підтримали ініціативу Зеленського, оскільки вона спрямована на благо українського народу.

«Тому все, що робиться з точки зору боротьби з впливом олігархічних і фінансових груп, - безумовно, це викликає підтримку з боку США», - уточнив Єрмак.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський анонсував закон про олігархів, у якого є одне головне завдання - не дати олігархам в результаті перетворитися на звичайних великих бізнесменів. Виконання цього завдання дозволить зробити всіх рівними перед законом і забезпечить Україні стабільне зростання економіки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: