Офіс генпрокурора оскаржив домашній арешт Медведчука

Читать на русском
Офіс генпрокурора України оскаржив рішення Печерського райсуду Києва про домашній арешт нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука.
Віктор Медведчукфото t.me/RRKuzmin

Офіс генпрокурора України оскаржив рішення Печерського райсуду Києва про домашній арешт нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука. Апеляцію на рішення суду вніc і захист Медведчука.

Про апеляцію від прокуратури повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на пресслужбу ОГП у вівторок, 18 травня.

Медведчука відправили під домашній арешт: що пишуть у соцмережахДомашній арешт для депутата Віктора Медведчука – реакція соцмереж у підбірці Слово і діло.

«Офіс генпрокурора вніс апеляцію на рішення Печерського районного суду про застосування запобіжного заходу до підозрюваного народного депутата у вигляді цілодобового домашнього арешту. Прокурори наполягають на застосуванні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 300 млн 930 грн», - йдеться в повідомленні.

У той же час захист Медведчука також подав апеляцію на рішення суду. Про це повідомив однопартієць Медведчука Ренат Кузьмін у Telegram.

«Адвокати внесли апеляцію на ухвалу Печерського суду про домашній арешт Медведчука», - написав Кузьмін.

Нагадаємо, 13 травня суд відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт. Прокуратура наполягала на утриманні під вартою із заставою в понад 300 млн гривень.

14 травня на Медведчука наділи електронний браслет.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: