ХАМАС випустив по Ізраїлю вже 3100 ракет – ЦАХАЛ

Читать на русском
В армії Ізраїлю відзначають, що це найвищий показник ракетних обстрілів за всю історію конфліктів з палестинськими радикалами
Ілюстративне фотоpicture-alliance

Радикальні Палестинські угруповання ХАМАС та «Ісламський джихад» з початку ескалації конфлікту в Секторі Газа випустили по території Ізраїлю не менше 3100 ракет.

Про це повідомляє ізраїльська армія (ЦАХАЛ) на своїй сторінці в Twitter.

«Це найвища щоденна інтенсивність ракетних обстрілів, з якою Ізраїль стикався у своїй історії. Загроза реальна. Мільйони ізраїльтян живуть під вогнем. Ми продовжимо захищати себе», - зазначено в повідомленні.

Земля обітована: чим закінчиться новий арабо-ізраїльський конфліктІзраїль готує військову операцію в підконтрольному угрупованню ісламізму ХАМАС Секторі Гази.

Нагадаємо, що 10 травня Сектор Гази обстріляв територію Ізраїлю. З того дня між Ізраїлем і Сектором Газа тривають активні бойові дії. Згідно з даними Ізраїлю, 90% ракет були перехоплені протиракетною обороною.

За тиждень збройного конфлікту в Секторі Газа було вбито 149 палестинців, четверо з них - за останню добу. При цьому, Ізраїль повідомляє про 10 загиблих зі свого боку. В ЮНІСЕФ заявили про загибель щонайменше 42 дітей в результаті загострення конфлікту.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: