Ізраїль заявив про нові масовані обстріли з Сектора Газа

Читать на русском
Сирени спрацювали в Тель-Авіві і його околицях. Відзначається, що під обстрілом опинився весь південь і центральна частина Ізраїлю.
Ілюстративне фотоСкриншот

В Ізраїлі заявили про відновлення ракетного обстрілу з боку Сектора Газа після двогодинного припинення вогню. Зазначається, що це наймасовіший обстріл з моменту ескалації конфлікту.

Про це повідомляє видання newsru.co.il.

Вказується, що ХАМАС обстріляв ракетами Ашкелон, Ашдод і населені пункти біля кордону гази. Частину ракет зміг перехопити «Залізний купол».

«00:21 знову сирени «Цева адом» в центрі Ізраїлю. У центрі було чутно не менше десяти вибухів. Одночасно з Гази були обстріляні Ашдод, Явне та інші населені пункти. Зафіксовано падіння ракети біля ганку, постраждалих немає. В інших районах впали осколки ракет і протиракет, завдано збитків», - йдеться у зведенні.

Земля обітована: чим закінчиться новий арабо-ізраїльський конфліктІзраїль готує військову операцію в підконтрольному угрупованню ісламізму ХАМАС Секторі Гази.

Також сирени спрацювали в Тель-Авіві і його околицях. Відзначається, що під обстрілом опинився весь південь і центральна частина Ізраїлю.

Зазначимо, що 10 травня загострився конфлікт між Ізраїлем і Палестиною. У цей день почалися активні бойові дії. Протягом цього часу Ізраїль і Сектор Гази випустили в бік один одного тисячі ракет.

З початку загострення і бойових дій між Ізраїлем і радикальними палестинськими угрупованнями в Секторі Газа в результаті атак Ізраїлю загинуло не менше 126 осіб; близько 950 осіб отримали поранення. В ЮНІСЕФ заявили про загибель щонайменше 42 дітей в результаті загострення конфлікту.

15 травня ХАМАС назвав умови перемир'я з Ізраїлем.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: