Всі авіакомпанії скасували рейси до Ізраїлю через конфлікт з Палестиною

Читать на русском
Основною причиною припинення авіасполучення стали масові ракетні обстріли, яким піддається територія Ізраїлю
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Абсолютно всі іноземні авіаперевізники через загострення конфлікту між Ізраїлем і Палестиною і масові ракетні удари ХАМАС по території Ізраїлю призупинили свої польоти на територію країни.

Про це в суботу, 15 травня, повідомила державна ізраїльська радіостанція Kan.

Відзначається, що основною причиною припинення авіасполучення стали саме масові ракетні обстріли, яким піддається територія Ізраїлю. Ризик для авіалайнерів виявився надто високий.

Земля обітована: чим закінчиться новий арабо-ізраїльський конфліктІзраїль готує військову операцію в підконтрольному угрупованню ісламізму ХАМАС Секторі Гази.

Одними з останніх призупинили польоти до Ізраїлю авіакомпанії Об'єднаних Арабських Еміратів.

Зазначимо, що 10 травня загострився конфлікт між Ізраїлем і Палестиною. У цей день почалися активні бойові дії. Протягом цього часу Ізраїль і Сектор Гази випустили в бік один одного тисячі ракет.

З початку загострення і бойових дій між Ізраїлем і радикальними палестинськими угрупованнями в Секторі Газа в результаті атак Ізраїлю загинуло не менше 126 осіб; близько 950 осіб отримали поранення. В ЮНІСЕФ заявили про загибель щонайменше 42 дітей в результаті загострення конфлікту.

15 травня ХАМАС назвав умови перемир'я з Ізраїлем.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: