З Сектора Гази вночі випустили по Ізраїлю 200 ракет

Читать на русском
За ніч з 14 на 15 травня по Ізраїлю з Сектора Гази було випущено близько 200 ракет. Половину з них вдалось перехопити.
The Times of Israel

За ніч з 14 на 15 травня по Ізраїлю з Сектора Гази було випущено близько 200 ракет. Половину з них вдалось перехопити.

Про це повідомляє The Times of Israel.

В Армії оборони Ізраїлю заявили, що половину ракет вдалося перехопити, ще 30 не долетіли і впали на території Сектора Гази. За словами військових, система ПРО збиває тільки ті ракети, які націлені на густонаселені території.

У зв’язку з облстрілами роботу центрального аеропорту країни Бен-Гуріон обмежили, а всі рейси перенесли в аеропорт Рамон.

Земля обітована: чим закінчиться новий арабо-ізраїльський конфліктІзраїль готує військову операцію в підконтрольному угрупованню ісламізму ХАМАС Секторі Гази.

«Не кожна ракета, якими ХАМАС обстрілює Ізраїль, досягає своєї мети. У секторі Гази впали сотні ракет ХАМАС, деякі впали на лінії електропередач. Понад 200 тисяч людей у секторі Гази не мають електрики через ракетний обстріл ХАМАС», – йдеться у повідомленні армії оборони Ізраїлю.

Нагадаємо, ескалація військового конфлікту між Ізраїлем і Палестиною триває четверту добу. За цей час вже нарахували понад 100 жертв з обох сторін.

Палестинські радикали ХАМАС вже випустили по території Ізраїлю близько 2 000 ракет з сектора Газа і Західного берега Йордану. У відповідь Ізраїль також завдає ракетних ударів. Крім того, 14 травня ізраїльська армія (ЦАХАЛ) зробила офіційну заяву про те, що її підрозділи почали наземну операцію проти організації ХАМАС в Секторі Газа.

Палестинський рух ХАМАС припинить збройне протистояння в тому випадку, якщо ізраїльська влада відмовиться від ідеї виселення арабів з їхніх будинків в Єрусалимі та звільнять затриманих під час протестів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: