Війна в Ізраїлі: із Сектора Гази за ніч випустили понад 130 ракет

Читать на русском
За цей час в Ізраїлі було вбито 149 палестинців, серед яких 41 дитина. Водночас ізраїльська сторона, за останніми даними, повідомляє про 10 загиблих громадян, серед яких було двоє дітей.
фото з відкритих джерел

З території Сектору Гази випустили понад 130 ракет у напрямку Ізраїлю протягом ночі з суботи на неділю, заявляють ізраїльські військові.

Про це повідомляє The Times of Israel.

Згідно з даними Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ), за цей час на територію Ізраїлю прилетіло близько 120 ракет, тоді як 11 снарядів не змогли перетнути кордон та впали у Секторі Гази.

Близько половини снарядів було спрямовано на центральну та південну частини Ізраїлю. Втім обстріл не спричинив значної шкоди або жертв серед населення.

Зазначимо, що загалом, згідно з підрахунками ізраїльських військових, терористи випустили у бік Ізраїлю майже 2 500 ракет з початку бойових дій у понеділок.

Земля обітована: чим закінчиться новий арабо-ізраїльський конфліктІзраїль готує військову операцію в підконтрольному угрупованню ісламізму ХАМАС Секторі Гази.

Нагадаємо, що бойовики організації ХАМАС, що контролює Сектор Гази, здійснили масований ракетний обстріл Ізраїлю. У відповідь ізраїльські військово-повітряні сили завдали авіаудари по цілях у Секторі Гази.

Наразі з початку бойових дій загинули 149 палестинців, в тому числі 41 дитина та 10 ізраїльтян, в тому числі двоє дітей.

Напередодні вежа у Секторі Газа була знищена ізраїльською армією у суботу. Там розміщувались офіси міжнародних видань - Associated Press та «Аль-Джазіра». При цьому Ізраїль запевняє, що будівля також використовувалася крилом військової розвідки ХАМАС й саме тому стала об'єктом атаки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: