Ізраїль почав наземну операцію проти Сектора Газа

Читать на русском
Прем'єр-міністр Ізраїлю Нетаньяху заявив, що Ізраїль буде вести наземну операцію в Секторі Газа стільки, скільки забажає.
Ілюстративне фотоGetty Images

Ізраїльська армія (ЦАХАЛ) зробила офіційну заяву про те, що її підрозділи почали наземну операцію проти організації ХАМАС в Секторі Газа.

Про це повідомляється в Twitter ЦАХАЛ.

«Солдати повітряних і наземних військ ЦАХАЛ зараз атакують Сектор Газа... Прийшов час для світової громадськості притягнути ХАМАС до відповідальності», - сказано в повідомленні.

В Ізраїлі звинуватили ХАМАС у смертях палестинців, які загинули через удари ВПС Ізраїлю по Сектору Газа.

Подкаст «Словом» за 13 травня: ізраїльсько-палестинський конфлікт та утримання президента з апаратом«Слово і діло» представляє щоденний подкаст «Словом». Ми зібрали для вас головні факти та цифри попередньої доби, щоб можна було не тільки читати, але й слухати про важливе, не відволікаючись від щоденних справ.

«Ракета ХАМАС, націлена на Ізраїль, падає назад в Газу. Але це не перший раз - ХАМАС за останні 3 дні невдало запустив 350 ракет. Ці ракети призводять до загибелі ні в чому не винних жителів Гази. Прийшов час для світової громадськості притягнути ХАМАС до відповідальності», - додали ізраїльські військові.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху у своєму Twitter заявив, що Ізраїль буде вести наземну операцію в Секторі Газа стільки, скільки забажає.

«Останнє слово не було сказано, і ця операція триватиме стільки, скільки буде потрібно для відновлення миру і безпеки в Державі Ізраїль», - сказав він.

Нагадаємо, ескалація військового конфлікту між Ізраїлем і Палестиною триває третю добу. За цей час вже нарахували близько 100 жертв.

Палестинські радикали ХАМАС вже випустили по території Ізраїлю близько 2 000 ракет з сектора Газа і Західного берега Йордану. У відповідь Ізраїль також завдає ракетних ударів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: