Зеленський розповів про перспективи України в ЄС

Читать на русском
Раніше Володимир Зеленський заявляв, що Європейський Союз повинен продемонструвати реальну підтримку євроінтеграційних прагнень України, яка продовжує боротися за свою незалежність.

Україна обов’язково стане членом Європейського Союзу, так як «є центром і серцем Європи».

Про це написав президент України Володимир Зеленський на своїй сторінці в соцмережі Twitter.

Як заявив президент Зеленський в промові, приуроченій до Дня Європи, українці є європейцями не тільки за географією, а й за цінностями.

«Ми – центр і серце Європи. Ми довели це на Майдані та доводимо щодня, змінюючи нашу державу і захищаючи східний кордон Європи», – повідомив Зеленський.

Зазначимо, що День Європи в Україні відзначається сьогодні, 15 травня.

Подкаст «Словом» за 14 травня: запобіжний захід для Медведчука, енергонезалежність та антикорупція«Слово і діло» представляє щоденний подкаст «Словом». Ми зібрали для вас головні факти та цифри попередньої доби, щоб можна було не тільки читати, але й слухати про важливе, не відволікаючись від щоденних справ.

Напередодні віце-прем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанишина висловила надію на перегляд Євросоюзом відносин з країнами Східного партнерства.

При цьому, це особливо стосується держав, що претендують на членство в ЄС.

Вона також зазначила, що офіційний Київ позитивно оцінює поточну динаміку розвитку відносин з ЄС.

Нагадаємо, що раніше Володимир Зеленський заявляв, що Європейський Союз повинен продемонструвати реальну підтримку євроінтеграційних прагнень України, яка продовжує боротися за свою незалежність.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: