Байден підтвердив намір зустрітися з Путіним влітку 2021 року

Читать на русском
Байден підтвердив, що дата і час його зустрічі з Путіним поки що залишаються не узгодженими, але додав, що це - справа часу.
Байден та ПутінКоммерсантъ

Президент США Джозеф Байден вважає, що йому вдасться провести зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним вже цього літа.

Про це повідомляє «Голос Америки».

Байден підтвердив, що дата і час його зустрічі з Путіним поки що залишаються не узгодженими, але додав, що це - справа часу.

Діалог Байдена і Путіна: про що здатні домовитися президентиІдея Байдена щодо зустрічі з Путіним не є жодним чином проявом слабкості або підлаштовуванням під Кремль. Навпаки, Байден в очах американців буде виглядати впевненим лідером.

«Зараз поки немає конкретного часу або місця, ми працюємо над цим... Я впевнений, що ми зможемо зробити це», - зазначив він.

При цьому президент США підкреслив, що стягування військ Росії на український кордон не впливає на його плани зустрітися з президентом РФ.

«Це не впливає на моє бажання зустрітися віч-на-віч, і ми бачимо, що раніше військ на кордоні було більше і він відводить їх... їх значно менше, ніж місяць тому», - сказав Байден на пресконференції.

Нагадаємо, 13 квітня президент США Джозеф Байден провів телефонну розмову з президентом РФ Володимиром Путіним, під час якої підняв питання про стягування російських військ до кордонів України та запропонував йому особисту зустріч.

Пізніше стало відомо, що серед іншого президент США Джозеф Байден планує під час саміту з президентом Росії Володимиром Путіним обговорити питання України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: