У Білому домі прокоментували підотівку до зустрічі Путіна і Байдена

Читать на русском
В адміністрації Байдена пообіцяли повідомити подробиці майбутньої зустрічі, як тільки будуть щось знати
Байден та ПутінReuters

У Білому домі як і раніше не можуть назвати точні терміни та дати зустрічі президента США Джозефа Байдена і президента Росії Володимира Путіна.

Про це під час брифінгу заявила прессекретар Білого дому Дженніфер Псакі.

Діалог Байдена і Путіна: про що здатні домовитися президентиІдея Байдена щодо зустрічі з Путіним не є жодним чином проявом слабкості або підлаштовуванням під Кремль. Навпаки, Байден в очах американців буде виглядати впевненим лідером.

В адміністрації Байдена пообіцяли повідомити подробиці майбутньої зустрічі, як тільки будуть щось знати. При цьому Псакі уточнила, що поки не буде підтверджена зустріч Байдена і Путіна, то очікувати чіткої інформації щодо порядку саміту не варто.

Нагадаємо, 13 квітня президент США Джозеф Байден провів телефонну розмову з президентом РФ Володимиром Путіним, під час якої підняв питання про стягування російських військ до кордонів України та запропонував йому особисту зустріч.

Пізніше стало відомо, що серед іншого президент США Джозеф Байден планує під час саміту з президентом Росії Володимиром Путіним обговорити питання України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: