В ОПУ обговорюють візит Байдена до Києва – Єрмак

Читать на русском
За словами Єрмака, в ОПУ сподіваються, що Байден прибуде до Києва в цьому році, так як Україна в 2021 році відзначатиме 30-річчя незалежності.
Ілюстративне фотоpresident.gov.ua

Зустріч президента США Джозефа Байдена і президента України Володимира Зеленського може відбутися найближчим часом. Це питання обговорювалося 6 травня під час візиту в Україну Державного секретаря США Ентоні Блінкена.

Про це 6 травня заявив глава офісу президента України Андрій Єрмак, повідомляє ОПУ.

100 днів Байдена: що встиг пообіцяти 46-й президент СШАПопулярність Джо Байдена за перші 100 днів президентства приблизно дорівнює схваленню роботи Буша-молодшого за той же період.

«Поки немає конкретної дати зустрічі Зеленського і Байдена, але є підстави вважати, що ця зустріч скоро відбудеться, оскільки є зацікавленість на високому рівні - і з боку українського президента, і ми почули від держсекретаря про таку зацікавленість з боку президента Байдена», - сказав він.

За словами Єрмака, в ОПУ сподіваються, що Байден прибуде до Києва в цьому році, оскільки Україна у 2021 році відзначатиме 30-річчя незалежності.

«Тому є велика надія побачити президента Байдена в Україну в цьому році», - додав Єрмак.

Нагадаємо, що 6 травня президент України Володимир Зеленський запросив президента США Джозефа Байдена відвідати Україну з офіційним візитом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: