Байден розраховує на зустріч з Путіним найближчим часом

Читать на русском
Раніше радник Байдена Джейк Салліван заявляв, що Байден на зустрічі з Путіним має намір обговорити ситуацію навколо України.
Фото: РИА Новости

Президент США Джо Байден розраховує на зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним у червні 2021 року. Не виключено, що вона може відбутися під час його запланованого весняного турне Європою.

Про це американський президент заявив на брифінгу у Білому домі.

«Це моя надія і очікування. Ми над цим працюємо», - відповів Байден на питання про те, чи може його зустріч з Путіним відбутися під час поїздки до Європи.

Зазначимо, що раніше радник Байдена Джейк Салліван заявляв, що Байден на зустрічі з Путіним має намір обговорити ситуацію навколо України.

«Редколегія» на Skrypin.ua: побачення Зеленського з Путіним та енергетичні розбірки в УкраїніВедучі Редколегії разом з гостями студії сьогодні обговорюватимуть головні теми цього тижня - майбутню зустріч Зеленського з Путіним та енергетичні розбірки в Україні.

Як заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, зустріч Путіна і Байдена планується на це літо, але точної дати поки немає.

«Дійсно, певні пропозиції були озвучені, дати я поки підтвердити не можу. Поки ніяких домовленостей щодо дат немає. Мова дійсно йде про літні місяці, ще належить проаналізувати багато різних факторів, щоб вийти на якісь остаточні домовленості», - сказав Пєсков.

При цьому, президент України Володимир Зеленський позитивно оцінює можливу зустріч президентів США і Росії. На його думку, діалог між цими країнами має бути.

«Іноді, коли такі великі держави не розмовляють, страждають інші», - підкреслив він.

Напередодні державний секретар США Ентоні Блінкен назвав умову стабілізації відносин США і Росії.

Нагадаємо, що у США назвали умову посилення санкцій проти Росії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: