США стежать за відведенням військ РФ від кордону України-Блінкен

Читать на русском
Росія заявила про відведення військ ще 23 квітня. З тих пір російські підрозділи повертаються в місця постійної дислокації
Ілюстративне фотоМіноборони РФ

США уважно спостерігають за ситуацією на кордоні України та Росії, зокрема, за відведенням військ РФ від українських кордонів.

Про це заявив державний секретар США Ентоні Блінкен, повідомляє телеканал CBS.

Відведення військ: чому Росія досі дислокує свою армію поблизу українського кордонуЧому РФ досі тримає своїх військових біля східного кордону України і чи почнеться повноцінне виведення військ, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Ми бачили, що за останні кілька днів було прийнято рішення відвести деякі з цих сил. І ми бачимо, що деякі з них почали відходити... ми стежимо за цим дуже-дуже уважно», - підкреслив він.

Нагадаємо, Росія заявила про закінчення навчань і відведення своєї армії в місця дислокації з 23 квітня. Перекидання військових триватиме до 1 травня.

В Україні заявляли, що війська РФ можуть повернутися, оскільки політика Росії незмінна. У ТКГ вважають, що приблизно до кінця липня 2021 року Росія почне знову стягувати свої війська до українського кордону під приводом підготовки до військових навчань «Захід-2021».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: