Корабель Crew Dragon з астронавтами повернувся на Землю – відео

Читать на русском
Космічний корабель Crew Dragon компанії SpaceX з екіпажем з чотирьох астронавтів повернувся на Землю. Корабель приводнився в Атлантичний океан.
Crew Dragonфото з відкритих джерел

Космічний корабель Crew Dragon компанії SpaceX з екіпажем з чотирьох астронавтів у неділю, 2 травня, благополучно повернувся на Землю. Корабель приводнився в Атлантичному океані.

Трансляцію прибуття корабля вело американське космічне агентство NASA.

SpaceX розпочне відряджати туристів у космос за два рокиКомпанія SpaceX уклала угоду зі Space Adventures про комерційні польоти у космос. Місії попередньо планують наприкінці 2021 — в середині 2022 року.

Приводнення корабля з чотирма астронавтами на борту - американцями Майклом Хопкінсом, Віктором Гловером, Шеннон Уокер і японцем Соїті Ногуті сталося поблизу узбережжя штату Флорида в Мексиканській затоці в 2:57 за місцевим часом (9:57 за Києвом).

У районі посадки знаходилось пошуково-рятувальне судно GO Navigator, яке підняло капсулу з води на свій борт за допомогою гідравлічного підйомного пристрою, після чого з Crew Dragon-1 вийшов його екіпаж. Район приводнення охороняли також два патрульних катери Берегової охорони США.

Незабаром відбудеться брифінг астронавтів.

Нагадаємо, американська космічна компанія SpaceX бізнесмена Ілона Маска провела тестовий запуск корабля Crew Dragon з манекеном на борту.

Корабель Crew Dragon з астронавтами прилетів на МКС у листопаді минулого року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: