SpaceX розпочне відряджати туристів у космос за два роки

Читать на русском
Компанія SpaceX уклала угоду зі Space Adventures про комерційні польоти в космос. Місії попередньо планують наприкінці 2021 — в середині 2022 року.
Ілюстративне фото.

Компанія SpaceX уклала угоду зі Space Adventures про комерційні польоти в космос.

У першому польоті візьмуть участь четверо людей, вони вийдуть у космос на кораблі Crew Dragon, але не зістиковуватимуться з МКС, а перебуватимуть у вільному польоті на орбіті планети.

День космонавтики: досягнення та перспективи України в освоєнні космосуНавіть Ілон Маск визнав видатний внесок України в ракетобудування. Чому б і нам у День космонавтики не згадати про досягнення нашої космічної галузі.

Як інформує Space Adventures, розпочати такі комерційні місії попередньо планують наприкінці 2021 — в середині 2022 року. Скільки коштуватиме квиток, не повідомляється.

«Ця історична місія стане черговим кроком на шляху до того, щоби зробити космічні польоти можливими для людей, які мріють про це. Ми раді працювати з командою Space Adventures над цією місією», - розповіла президент SpaceX Гвін Шотвелл.

Нагадаємо, у Чернівцях надали ім'я першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка однойменному міжнародному аеропорту.

«Слово і Діло» пропонує подивитись, який внесок в освоєння космосу зробили українські вчені, конструктори, інженери та як справи в космічній галузі сьогодні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: