SpaceX доставить місію NASA на Місяць

Читать на русском
SpaceX доставить апарат NASA на Місяць у 2023 році. Запуск місії відбудеться з допомогою ракети-носія Falcon Heavy.
SpaceX

Американська приватна компанія SpaceX доставить апарат «Гріффін-1» NASA на Місяць у 2023 році. Запуск місії відбудеться з допомогою ракети-носія Falcon Heavy.

Про це повідомляє Space News.

Як змінилася Земля після початку пандемії: вид з космосуВид на пандемію COVID-19 з космосу, як змінилася планета – на відео. Спорожнілі вулиці і туристичні пам'ятки.

«Дістатися Місяця - це не просто побудувати космічний корабель, це означає одержати закінчене рішення для виконання місії. Falcon Heavy від SpaceX завершує наше рішення для місії Гріффін-1, забезпечивши перевірений ракетоносій, який доставить нас по нашій траєкторії до Місяця», - сказав директор місії Деніел Гілліс.

Раніше Ілон Маск повідомляв, що його компанія SpaceX збирається посадити свої ракети Starship на поверхню Марса задовго до 2030 року.

Нагадаємо, 18 лютого марсохід Perseverance Національного управління США з аеронавтики та дослідженню космічного простору (NASA) виконав успішне приземлення на поверхню четвертої планети Сонячної системи.

Марсохід був запущений 30 липня 2020 року з космодрому у Флориді. Це - перший всюдихід, який доставить на Марс обладнання та збереже зразки з поверхні планети.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: