Окупанти планують красти і привласнювати нерухомість українців в ОРДЛО – ЗМІ

Читать на русском

Поплічники російських окупантів у так званій «ДНР» на окупованій території Донецької області заявили про плани приймати у свою «власність» квартири та іншу «безхазяйну нерухомість», яка залишена своїми власниками. Йдеться про масштабну схему привласнення та крадіжки житла, яке належить вимушеним переселенцям.

Про це йдеться в «указі», який 28 квітня підписав ватажок бандитів «ДНР» Денис Пушилін, повідомляє «Страна».

Вимушена міграція: в яких областях живе найбільше зареєстрованих переселенцівСтаном на квітень 2021 року майже 1,5 млн українців полишили окупований Донбас та Крим. Детальний розподіл переселенців за областями дивіться на інфографіці Слово і діло.

У підписаному Пушиліним папері заявляється, що «безхазяйність» буде встановлюватися і якщо протягом року не буде встановлений і не з'явиться власник, то така нерухомість буде «конфісковуватися». Простіше кажучи - привласнюватися бойовиками.

Наслідком реалізації пушилінського папірця може стати те, що окупанти та їхні бандитські поплічники абсолютно безкарно вкрадуть і привласнять квартири та будинки сотень тисяч українців, які були змушені тікати з окупованих територій і мешкають зараз в інших регіонах України, або навіть в інших країнах.

Нагадаємо, з 20 березня в окупованому Криму почав діяти «указ» президента Росії Володимира Путіна про заборону володіти землею іноземним громадянам.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: