Зведення ООС: бойовики тричі обстріляли українські позиції

Читать на русском
Протягом дня 25 квітня на Донбасі зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню. Втрат серед українських військових немає.
MinistryofDefence.UA

Протягом дня 25 квітня на Донбасі зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню. Втрат серед українських військових немає.

Про це йдеться в повідомленні пресцентру операції Об'єднаних сил.

Біля селища Південне противник відкривав вогонь із заборонених Мінській угоді мінометів 82-го калібру і гранатометів різних систем. Неподалік від населеного пункту Піски ворог двічі обстріляв позиції українських військових з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Втрат серед українських військових немає.

Також зазначають, що в районі проведення ООС сьогодні пройшли роботи з розмінування території. Сапери обстежили близько 1 гектара території і передали на знищення 4 вибухонебезпечних предметів.

«Вистава» закінчилася: чому Росія відводить військаЧому Росія відводить війська від українських кордонів і чи отримала вона бажане від цього, читайте в матеріалі Слово і діло.

Українська сторона СЦКК інформує, що в інформаційному просторі на тимчасово окупованих територіях ширяться панічні чутки щодо обстрілів населених пунктів, які начебто ведуться Збройними Силами України із застосуванням забороненого озброєння, а саме артилерійських систем.

«Зазначена інформація є нічим іншим як грубою провокацією російських пропагандистів, спрямованою на дезінформацію місцевого населення та розпалення конфлікту», – додають в повідомленні.

Нагадаємо, на Донбасі бойовики планують провокації на Великодні свята із застосуванням зброї та військової техніки. Їхньою метою є дати привід Росії звинуватити Україну в геноциді власного народу та нехтуванні почуттями вірян.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: