Бойовики обстріляли житлові будинки біля Торецька

Читать на русском
Обстріл стався о 22: 40 22 квітня. Обстрілу піддався житловий будинок на околиці селища Дружба біля Торецька
Осколки ракет бойовиківFacebook

Російські збройні формування та їх поплічники 22 квітня піддали обстрілу протитанковими ракетами околиці Торецька. В результаті обстрілу отримали пошкодження господарські будівлі та вікна житлового приміщення.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

Зазначається, що обстріл стався о 22:40 22 квітня. Обстрілу піддався житловий будинок на околиці селища Дружба біля Торецька, куди з боку Горлівки прилетіли дві протитанкові ракети від бойовиків. На щастя, в результаті обстрілу ніхто з жителів не постраждав. Однак отримали руйнування господарські будівлі, були пошкоджені паркан і вікна житлового приміщення.

Війна, яка не відбулася: чи забув Путін про УкраїнуРосійські війська будуть відведені від кордонів з Україною, але це не означає, що нашу країну залишать у спокої.

Офіцери української сторони СЦКК оперативно верифікували обстріл. Про факт порушення поінформовано СММ ОБСЄ. Органом досудового розслідування зареєстровано кримінальне провадження за фактом обстрілу.

Протягом поточної доби, 24 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню.

Нагадаємо, на Донбасі бойовики планують провокації на Великодні свята із застосуванням зброї та військової техніки. Їх метою є дати привід Росії звинуватити Україну в геноциді власного народу і нехтуванні почуттями віруючих.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: