Зведення ООС: бойовики 4 рази обстріляли українські позиції

Читать на русском
Упродовж поточної доби, 24 квітня,  в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню.
MinistryofDefence.UA

Упродовж поточної доби, 24 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє штаб ООС.

«Російсько-окупаційні війська і надалі ігноруючи домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи, здійснюють обстріли позицій Збройних Сил України. З початку цієї доби було зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації», – йдеться в повідомленні.

Зазначають, що окупанти стріляли неподалік населених пунктів Троїцьке та Лебединське. Там вони використовували протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети. Поблизу населеного пункту Новгородське окупанти вели вогонь у бік позицій наших захисників з ручних протитанкових гранатометів. У напрямку населеного пункту Піски противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї.

Війна, яка не відбулася: чи забув Путін про УкраїнуРосійські війська будуть відведені від кордонів з Україною, але це не означає, що нашу країну залишать у спокої.

Бойових втрат серед українських захисників немає. Про всі факти порушень Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Крім того, у районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні піротехнічні розрахунки ДСНС розмінували майже 7 гектарів території та передали на знищення 81 вибухонебезпечний предмет.

Нагадаємо, на Донбасі бойовики планують провокації на Великодні свята із застосуванням зброї та військової техніки. Їхньою метою є дати привід Росії звинуватити Україну в геноциді власного народу та нехтуванні почуттями вірян.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: