Готель сплатить штраф за вечірку Тищенка на карантині

Читать на русском
На готель, де пройшла вечірка Тищенка, оформили мінімальний штраф, оскільки це перший випадок порушення.
Микола ТищенкоФото УНІАН

За вечірку дружини нардепа, «слуги народу» Миколи Тищенка, що відбулася під час карантину, буде нести відповідальність готель.

Цю інформацію повідомив очільник Держпродспоживслужби Олег Рубан в ефірі телеканалу Україна 24.

Зазначимо, що святкування пройшло у закладі, що розташований у Подільському районі Києва. Адміністрація готелю повинна сплатити мінімальний штраф, передбачений законодавством. Наразі він складає 34 тисячі гривень.

«За це буде відповідати тільки адміністрація готелю і ресторану, Тищенко може лише як людина відповідати за це дійство», - заявив Рубан.

Вечірки під час локдауну та відпустка на островах: як політики різних країн порушують карантинУгорський депутат Європарламенту Йожеф Саєр був помічений на секс-вечірці під час карантину, а міністр охорони здоров'я Чехії Роман Примула ходив до ресторану.

Також, Рубан наголосив, що на заклад оформили мінімальний штраф, оскільки це перший випадок порушення. При цьому, наступного разу сума зросте до 170 тисяч гривень.

Нагадаємо, що нещодавно нардеп від політичної фракції «Слуга народу» Микола Тищенко організував вечірку попри посилений карантин. Святкування було присвячене дню народженню його дружини. На наступний день про інцидент повідомила поліція.

Раніше ми повідомляли, що «Слуги народу» обговорили скандали з Тищенком та Шевченком.

Зазначимо, що Микола Тищенко заперечує порушення правил локдауна під час вечірки в готелі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: