Ресторан нардепа Тищенка працює, незважаючи на карантин: реакція соцмереж

Читать на русском

Ресторан Велюр народного депутата від СН Миколи Тищенка приймає гостей, незважаючи на карантин.

У центрі Києва, незважаючи на запроваджений карантин, продовжує свою роботу ресторан «Велюр», який належить нардепу від «Слуги народу» Миколі Тищенку.

Офіційно ресторан закритий на карантин, але журналісти BIHUS info зафіксували, як його відвідували, зокрема депутати Антон Яценко та Ігор Негулевський, а також заступник голови Офісу президента Сергій Трофімов. Журналістам забронювати столик в ресторан не вдалося.

Усі депутати, які відвідували «Велюр» під час карантину, заперечували цей факт. Тищенко теж не став відповідати на питання про ресторан.

«Слово і діло» зібрало, що в соціальних мережах думають про таке порушення карантину.

«Не уявляю, як після цього влада збирається вмовляти підприємців і фермерів терпіти, зазнавати збитків і дотримуватися карантину. Пандемія стала важким випробуванням для всього світу, у тому числі і для найбільш розвинених країн, де бізнес теж змушений був закритися на деякий час. І, якщо там всі виявилися рівними перед бідою, то у нас весь вантаж проблем звалили на плечі звичайних платників податків. Зате попи із ФСБшним дахом і депутати від правлячої партії спокійно продовжували працювати, незважаючи на обмеження. Такі, як Тищенко, у результаті і виграють від такого «карантину». Поки інші підприємці будуть проїдати ресурси й закривати бізнес, Тищенко непогано наварить у відсутності конкурентів. А потім, після закінчення пандемії, ще й купить знецінений бізнес тих, хто не зміг пережити кризу і розорився», – написав Денис Казанський.

«Перший пілотний проєкт відкриття ресторану під час карантину, і це ресторан «Велюр» нардепа Миколи Тищенка. КМ довго шукали добровольців, які візьмуть участь у дослідженнях, як їсти в ресторані під час карантину, в основному це нардепи й представники великого бізнесу. Експеримент у форматі «допомога уряду ФОПам 1-2 категорії» триває», – написав Микола Колесник.

Нагадаємо, за даними «Слово і діло», Микола Тищенко дав 48 обіцянок, виконав – 4, провалив – 2.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: