Тищенко заперечує порушення локдауну під час вечірки в готелі

Читать на русском
При цьому Тищенко заявив, що готовий понести політичну відповідальність і приніс свої вибачення українцям.
Микола ТищенкоФото УНІАН

Народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко дав перший коментар щодо скандалу, який почався через організацію ним закритої вечірки в готелі Fairmont під час антикоронавірусного локдауну в Києві.

Про це нардеп написав у Facebook.

Тищенко заявив, що на день народження дружини в готелі він запросив не більше 20 осіб. При цьому, за його словами, святкування проходило в готельному номері.

«Тому ще раз скажу. Жодних кримінальних чи адміністративних справ немає. І штрафів відповідних за порушення карантину немає», - зазначив депутат.

За словами нардепа, всі присутні вже перехворіли на коронавірус і здали тести перед тим, як відвідувати Захід. Він зазначив, що законодавчо не заборонено проведення заходів під час карантину в готельних номерах.

При цьому Тищенко заявив, що готовий понести політичну відповідальність і приніс свої вибачення українцям.

«Виходячи з позицій суспільної моралі, я цілком визнаю, що подібна ситуація могла обурити українське суспільство. Тому приношу свої найщиріші вибачення. Але саме перед суспільством, а не перед тими «викривачами», які в перервах між пошуками скандалів і сенсацій самі зависають в закритих ресторанах, а потім публікують фейки про інших», - написав він.

Нагадаємо, ЗМІ дізналися про те, що нардеп від партії «Слуга народу» Микола Тищенко влаштував свято для своєї дружини на честь її дня народження. На святі гості були без масок і не дотримувалися соціальної дистанції. Попередньо, захід проходив в одному з київських готелів. У поліції відкрили кримінальне провадження.

Фракція «Слуга народу» на засіданні в четвер, 22 квітня, планує серед інших питань обговорити резонансну вечірку, влаштовану депутатом Миколою Тищенком у Київському готелі під час локдауну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: