Степанов прокоментував скандал з вечіркою для Тищенка

Читать на русском
Голова МОЗ Максим Степанов відреагував на ситуацію з нардепом Миколою Тищенком, який влаштував свято у готелі під час локдауну в Києві.
Фото Слово і діло

Голова МОЗ Максим Степанов відреагував на ситуацію з нардепом Миколою Тищенком, який вирішив влаштувати масштабне святкування дня народження дружини у готелі під час суворого локдауну в Києві.

Про це Степанов заявив сьогодні під час брифінгу. На його думку, поведінка Тищенка в цій ситуації - неприпустима.

Локдаун у Києві продовжили до кінця місяцяЛокдаун у Києві вирішили продовжити. Суворий карантин в столиці діятиме як мінімум до 30 квітня.

«Вважаю неприпустимим, коли заради святкування дня народження люди нехтують карантинними правилами. Коли підпільно починають працювати ресторани або інші установи, щоб зробити собі приємно», - сказав міністр.

За його словами, українці незалежно від свого соціального стану повинні дотримуватися карантинних обмежень.

«Я хочу нагадати: такими діями ви не просто піддаєте небезпеці людей, який святкують з вами. Подумайте про те, що люди можуть захворіти і опинитися в реанімації і це може стати причиною смерті людини. Задумайтеся про це, коли будете планувати таке. Коронавірус не вибирає за соціальним статусом: або ти політик, або водій, наприклад. Для нього немає різниці», - додав глава МОЗ.

Нагадаємо, ЗМІ дізналися про те, що нардеп від партії «Слуга народу» Микола Тищенко влаштував свято для своєї дружини на честь її дня народження. На святі гості були без масок і не дотримувалися соціальної дистанції. Попередньо, захід проходив в одному з київських готелів. У поліції відкрили кримінальне провадження.

У Києві локдаун продовжили до кінця квітня.

Раніше Тищенко потрапив у скандал з роботою його ресторану «Велюр» під час карантину.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: