«Слуги народу» обговорили скандали з Тищенком та Шевченком: що вирішено

Читать на русском
Шевченка можуть виключити з партії, в той час, як Тищенку доведеться тепер оплачувати штраф і пояснюватися перед політрадою
Ілюстративне фотоФото РІАН

Фракція політичної партії «Слуга народу» провела позачергове засідання з питань скандалів, в які потрапили народні депутати Євген Шевченко та Микола Тищенко.

Про прийняті рішення фракція повідомила в Telegram.

Рішення по Шевченку - організувати збір підписів про його виключення з фракції.

«Євген Шевченко не був делегований кимось на проведення будь-яких переговорів з офіційними особами Білорусі. Під час засідання фракції було прийнято рішення провести голосування шляхом збору підписів щодо подальшого перебування депутата у складі фракції «Слуга народу» в парламенті», - йдеться в повідомленні.

Тим часом порушника карантину Тищенка всього лише зобов'язали сплатити максимальний штраф. Хоча це рішення ще має затвердити політрада.

«Депутати також заслухали пояснення Миколи Тищенка з приводу порушення карантинних обмежень під час святкування сімейного свята. Остаточне рішення вже визначить політична рада партії», - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, нардеп Микола Тищенко під час локдауну в Києві влаштував у ресторані готелю Fairmont святкування дня народження своєї дружини. Всі гості були без захисних масок. А за правилами карантину, робота ресторанів в готелях заборонена.

Пізніше Тищенко заявив, що святкування проходило в номері готелю, а це не заборонено.

Зазначимо, на цьому тижні в скандал потрапив ще один нардеп від СН Євген Шевченко, який поїхав на зустріч з Олександром Лукашенком до Мінська.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: