Вечірка для нардепа під час карантину: поліція відкрила кримінальне провадження

Читать на русском

У поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів Києва.

«Сьогодні вночі в соціальних мережах з’явилась інформація про те, що депутат Верховної ради влаштував у готелі у Подільському районі вечірку. Правоохоронці негайно виїхали на адресу для з’ясування обставин. Перевірка триває», - повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Відомо, що поліцейські опитують керівництво закладу, оглядають приміщення та проводять першочергові слідчі дії.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, ЗМІ писали, що нардеп Микола Тищенко від партії «Слуга народу» влаштував свято для своєї дружини на честь її дня народження. На святі гості були без масок та не дотримувалися соціальної дистанції.

Як відомо, Тищенко очолив закарпатську облорганізацію «Слуги народу». Раніше він очолював Київську міську організацію партії.

Аналітики «Слово і діло» відстежують обіцянки політиків. На даний момент у заступника голови депутатської фракції «Слуга народу» Миколи Тищенка 51 обіцянка. Він встиг виконати 5 з них, ще 42 - у процесі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: