Зведення ООС: бойовики 11 разів порушили режим тиші

Читать на русском
На Донбасі збройні формування Російської Федерації за минулу добу вісім разів і з початку поточної доби ще три рази порушували режим припинення вогню.
Штаб ООС(архів).

На Донбасі збройні формування Російської Федерації за минулу добу 8 разів і з початку поточної доби ще 3 рази порушували режим припинення вогню.

Про це повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

Україна запропонувала бойовикам обміняти п'ятьох полонених, але відповіді не отримала – ОПУЄрмак поінформував послів про безпекову ситуацію на Донбасі та біля кордонів України та про хід переговорів про припинення війни

Бойовики обстрілювали позиції українських військових поблизу Пісків, Южного, Шум, Первомайського, Новгородського, Кам'янки та Красногорівки. При цьому використовувалися міномети 120-го і 82-го калібрів, протитанковий ракетний комплекс, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети.

З початку поточної доби бойовики вели вогонь по позиціях ООС біля Південного з мінометів 120-го калібру, а біля Зайцево - з мінометів калібру 82 мм. Поблизу Пісків противник стріляв з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Про факт порушення з боку збройних формувань Російської Федерації українська сторона СЦКК повідомила представникам ОБСЄ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: