Ситуація на Донбасі залишається напруженою – штаб ООС

Читать на русском
У вівторок, 20 квітня, ситуація на Донбасі була напруженою - бойовики обстрілювали позиції ООС із забороненої зброї.

У вівторок, 20 квітня, ситуація на Донбасі була напруженою - бойовики обстрілювали позиції ООС із забороненої зброї.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

За добу, 20 квітня, бойовики обстріляли позиції ООС 9 разів. Стріляли з заборонених мінометів, кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї.

Неподалік від селища Південне противник відкривав вогонь із заборонених мінськоми домовленостями мінометів 120-го калібру. А в передмісті Старогнатівки ворог здійснив обстріл із автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. Також біля Золотого-4 і Водяного в Донецькій області, бойовики вели вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Країна-проблема. Колонка Леоніда ШвецяІнша проблема, з якою Україні по-любому жити, хоча хотілося б жити без неї, це те, що робить її місцями невідмітною від Росії.

Втрат у лавах ЗСУ за минулу добу не було.

Крім того, зафіксовані 3 порушення режиму припинення вогню і сьогодні вранці, 21 квітня.

У Пісках і Південному ворог відкривав вогонь із мінометів 120-го калібру. А поблизу селища Первомайське противник відкривав вогонь із мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

«Щодо дій збройних формувань Російської Федерації було повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося про те, що 165 порушень режиму припинення вогню на Донбасі зафіксували спостерігачі ОБСЄ - найбільше порушень було в Донецькій області.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: