СММ ОБСЄ за добу зафіксувала на Донбасі 280 порушень

Читать на русском
Більшість цих порушень сталися в районах на схід від населеного пункту Майорськ, який знаходиться 45 км на північний схід від Донецька
Ілюстративне фотоФото УНІАН

За минулу добу Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала 279 порушень режиму припинення вогню в Донецькій області та три порушення в Луганській.

Про це повідомляється в щоденному звіті № 91/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 21 квітня 2021 року.

«У Донецькій області СММ зафіксувала 279 порушень режиму припинення вогню, в тому числі 23 вибухи (3 вибухи в повітрі та 20 вибухів невизначеного походження)», - сказано у звіті.

Залізна завіса 2.0: які наслідки для України матимуть дипломатичні війни із РосієюЗ якою метою Росія ініціює дипломатичні війни із ЄС та до чого слід бути готовій Україні ‒ аналізував політолог Олександр Радчук.

Більшість цих порушень сталися в районах на схід від населеного пункту Майорськ, який знаходиться 45 км на північний схід від Донецька і підконтрольний Києву.

«У Луганській області місія зафіксувала 3 порушення режиму припинення вогню (вибухи невизначеного походження), які сталися в районі на південь від Н.П. Попасна (підконтрольний уряду, 69 км на захід від Луганська)», — повідомили в місії.

Нагадаємо, що за минулу добу спостерігачі ОБСЄ зафіксували 165 порушень режиму припинення вогню на Донбасі - найбільше порушень було в Донецькій області.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: