Путіну передали пропозицію Зеленського про зустріч на Донбасі – Пєсков

Читать на русском
Президента Росії Володимира Путіна поставили до відома про пропозицію президента України Володимира Зеленського зустрітися на Донбасі.
Фото: Сергій Гунеєв / РІА Новини

Президента Росії Володимира Путіна поставили до відома щодо пропозиції президента України Володимира Зеленського зустрітися на Донбасі.

Про це повідомив прессекретар Путіна Дмитро Пєсков в інтерв'ю радіостанції «Комсомольська правда» у середу, 21 квітня.

Дуля Путіну. Колонка Леоніда ШвецяУ другу річницю фінального, переможного туру президентських виборів можна відзначити, що це важке випробування Володимир Зеленський пройшов.

«Путіну доповіли про ідею Зеленського про зустріч на Донбасі, але немає впевненості, чи ознайомився він з нею через підготовку до послання і робочих зустрічей», - сказав він.

При цьому Пєсков додав, що для такої зустрічі «потрібні передумови».

Крім того, він зазначив, що офіційних запитів від Зеленського про зустріч з Путіним останнім часом не було.

Нагадаємо, на тлі загострення ситуації на сході України президент Володимир Зеленський запропонував Володимиру Путіну зустрітися на Донбасі.

У Росії відреагували на пропозицію Зеленського. Зокрема, заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ РФ Володимир Джабаров заявив, що така зустріч «не має сенсу».

Сьогодні, 21 квітня, Путін звернувся з посланням до Федеральних зборів. Він прокоментував напружену ситуацію, яка склалася навколо РФ у світі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: