Путін про зовнішню політику: «Ми поводимося стримано»

Читать на русском
Президент РФ Володимир Путін у зверненні до Федеральних зборів 21 квітня заявив, що хоче мати добрі відносини з усіма країнами, але попередив, що РФ готова дати жорстку відповідь.
скріншот з відео

Президент РФ Володимир Путін у щорічному зверненні до Федеральних зборів 21 квітня прокоментував напружену ситуацію, яка склалася навколо Росії у світі. Він заявив, що хоче мати добрі відносини, але в іншому випадку РФ готова дати жорстку відповідь.

Трансляція звернення Путіна велася в YouTube.

«Змова політологів»: про що скаже Путін 21 квітня і чи чекати вторгнення в УкраїнуНайближчим часом російський лідер навряд чи вирішить вводити війська в Україну, а, швидше за все, планує поглинання Білорусі.

Зокрема, у своєму виступі він зазначив, що «недружні акції щодо Росії не припиняються».

«Це новий вид спорту якийсь, хто голосніше скаже про Росію», - заявив Путін.

При цьому, за його словами, Росія у відповідь на вчинки і дії інших країн поводиться «надзвичайно стримано, можна сказати - скромно. І часто взагалі не відповідає на недружні акції і відверте хамство».

«Ми хочемо мати добрі відносини з усіма учасниками міжнародного спілкування. У тому числі з тими, з ким відносини у нас, останнім часом, м'яко кажучи, не складаються...Ми бачимо, що відбувається у реальному житті», - сказав президент РФ, при цьому не називаючи конкретних імен і країн.

Російський президент додав, що РФ «не хоче спалювати мости», але якщо хтось задумає першим «спалити або навіть підірвати мости», то відповідь Росії буде «швидкою, асиметричною і жорсткою».

«Організатори будь-яких провокацій, які загрожують нашій безпеці, пошкодують про скоєне так, як давно вже ні про що не шкодували. При цьому у нас вистачить терпіння, відповідальності, професіоналізму, впевненості у собі і здорового глузду при прийнятті будь-якого рішення. Сподіваюся, нікому не прийде в голову перейти червону межу. А де вона буде проходити, ми будемо визначати самі», - додав Путін.

Путин выступает с посланием Федеральному собранию — LIVERT на русском

Нагадаємо, сьогодні, 21 квітня, Путін виступив зі зверненням до Федеральних зборів.

Напередодні президент України Володимир Зеленський запропонував Володимиру Путіну зустрітися на Донбасі. У Росії відреагували на пропозицію Зеленського.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: